divendres, 9 de novembre del 2012




Ja fa una pila d’anys que vam començar SORTIDETES. Ens agrada la nostra escola i participar en el seu projecte educatiu era una bona motivació per a fer coses. Vam mirar de conjugar una afició amb un compromís: proposar excursions a la muntanya amb una certa regularitat. Permeteu-me que digui “certa regularitat” en lloc de “regularitat impecable”, ja que la comissió SORTIDETES és un pèl anàrquica, però a bastament il·lusionada. Ja fa cinc anys i continuem. Aquesta temporada volem posar-nos tendres i recordar algunes de les excursions que més ens han captivat, per la seva espectacularitat, per la seva dificultat o senzillament pel fet de portar-nos bons records. El temps  ens ha anat ubicant i  ens anem coneixent millor, els nens se'ns fan grans, la vida continua i els camins  són allí, més enllà de l’asfalt, on si no? Alguns tornarem als orígens, altres potser trepitjareu per primera vegada els senders de les muntanyes de Prades i el Montsant. No hi fa res, tots som benvinguts  si el que ens impulsa és l’anar fent –sense massa presses- encara que el camí sigui una mica feixuc, una mica costerut, una mica... com la vida.
La primera excursió que va realitzar SORTIDETES va ser el camí que uneix la vila de Prades amb l’Ermita de l’Abellera. Hem pensat que la reedició d'aquesta  caminada seria l’idònia per encetar aquesta nova temporada 2012-2013 ja que es tracta d'una sortida de benvinguda a qualsevol família que no tingui costum de fer senderisme. Poques dificultats i un trajecte curt que de seguida desemboca a l’ermita (potser 30 minuts o 45 anant amb els més petits) la recomanem  a les famílies amb nens de P-3  i P-4 principalment, potser els de P-5 la trobin massa fàcil i tot! però el passeig paga la pena per a tothom.

PRADES-ERMITA DE L'ABELLERA
DIA diumenge 2 de desembre de 2012
LLOC DE SORTIDA xiringuito platja Arrabassada (el del mig)
HORA SORTIDA 9 matí
SORTIDA DE PRADES Aprox. les 11 (al carrer de les escoles)
MOVIL COMISSIÓ SORTIDETES 617 075 018
ARRIBADA A  L'ABELLERA Aprox les 12
QUÈ CAL PORTAR? Si ja veniu esmorzats cal portar DINAR (a l'Abellera) i BERENAR ( a Prades)
MATERIAL el de sempre: motxil.la, cantimplora, mitjons recanvi com a mínim, prevenció de pluja i fredor: capelina, guants, bufanda, gorra...
AIGUA Sempre és prudent portar-la de casa.
CONTINUAREM INFORMANT.....!!