dijous, 27 de novembre del 2008

MÉS FOTOS


Atenció, que els pares de SELVI també han fet arribar les seves fotos! Voteu, voteu! 

Per cert, hi ha rumors que els de YOUTUBE van bojos per adquirir els drets d'un vídeo que circula per la xarxa amb imatges exclusives de la primera Sortidetes. Si hem de fer cas de les xafarderies, els autors del vídeo -família llunyana de cal Spilverg- no tenen previst publicar res fins com a mínim el mes de JUNY!

 També paga la pena fer esment de l’actitud deplorable d’alguns elements poc respectables i mal perdedors que, havent vist l’àlbum de fotos presentats per la Parícia no se’n han estat de fer declaracions tipus:

“Clar, no hi res a fer amb els de National Geografic, deu ser una infiltrada!... (sense comentaris)

“Total por unas lonchitas de jamón”...(pocs  comentaris)

L’extrem de poc “fair play” i l’actitud egoista ha arribat a límits de bufetada quan, entre els “corrillos” de mares i pares que cada tarda vigilen que la canalla s’acabi l’entrepà, s’ha estès la  brama de que si els estudiants  de l’UAB estan ocupant facultats per no sé què d’uns espaguettis a la bolonyesa en mal estat, què menys que ocupar la sala de l’AMPA de l’Arrabassada per a fer front a una injustícia tan gran.

 Envejosos!

“Es que el jamón,  es jamón”.... (continua la absència de comentaris).

Ehhhh! rectificacions! els pares de Juny "Spilelberg" ja han penjat els videos, però  fa l'efecte que en un dels videos ens han ofert una versió una mica estranya de la sortideta.... investigarem.

A hores d'ara ja sabem que hi va haver una errada que ja es solventarà. 

PREGÓ: per a tots aquells/es que vulgueu una còpia en DVD del vídeo d'aquesta sortideta, se us fa saber que els pares de la JUNY (Tortuga P3)  us la poden facilitar

                                                                                                         


dilluns, 24 de novembre del 2008

SORTIDASSA XXXL!!!



Això és una SORTIDASSA! No fa massa que vam llegir a la contraportada del Diari de Tarragona l’odissea d’una família que va decidir canviar de vida i anar-se’n de viatge  per tot el món. Van començar enllaçant l’Argentina amb Alaska a bord d’un vehicle que més s’assemblava a un cafetera que no pas altra cosa, però xino-xano ho van aconseguir, i després... més viatges i més aventures. Remenant per internent ens vam assabentar que la gent està encantada de llegir el llibre i que a més d’un se li’n va l’esperit a terres llunyanes. També vam saber que l’obra només es pot adquirir a la llibreria de Barcelona ALTAIR (especialitzada en viatges). Quan hi vam anar no quedava cap edició en espanyol –de català ni parlar-ne- i com que l’anglès només l’entenem en presència de Shakespeare ho vam deixar per altra ocasió. Algú de vosaltres l’ha llegit? Afegim la connexió amb la pàgina web dels Zapp per deixar anar un tast, però els de sortidetes a la pròxima que visitem  Barcelona tornarem a demanar per l'edició espanyola del llibre, que se’ns fa més fàcil de pair.

 

            Tot plegat això ens fa pensar que potser alguns de nosaltres ens plagui la cosa  de llegir literatura de viatges, muntanya, aventures... i ens faci gràcia comentar-recomenar-recordar... alguna obra en especial. Us animem a compartir les vostres joies literàries amb tots els familiars de l’escola. Va! No us faci mandra treure la pols a aquells anys que pensàveu que podíeu escapar de l’engranatge! (això cal llegir-ho posant-hi veu tenebrosa i enteranyinada) 

Com ho podem fer? si cliques damunt la imatge del llibre que hi ha al panell de la dreta faràs cap a un altre BLOC  anomenat BIBLIOSORTIDETES... SOU BENVINGUTS!

   PER CERT, TOT I QUE ENCARA NO ES CONEIX EL PREMI DEL CONCURS FOTOGRÀFIC CONTINUEM ANIMANT-VOS A VOTAR. EN LA COLUMNA LATERAL PODEU SEGUIR L’ESTAT DE LES VOTACIONS

http://www.argentinaalaska.com/

http://www.altair.es/