dimecres, 19 de novembre del 2008

SÍ AL BON HUMOR


Carai, quina repassada radiofònica  que ens va fer l’amic Lluís ¡! T’estem molt agraïts per la difusió de les nostres activitats. De fet hem rebut sol·licituds formalíssimes per part de la Real Federación Española de Actividades Ligeramente Arriesgadas, per tal que els assessorem en les seves pròximes ascensions a Montblanc.

 

Quan començarem la tria de les millors fotos? Feu-nos saber de la manera que millor us vagi la vostra decissió; que us en agraden tres? cap problema, es pot resoldre a lo “Eurovisión ”: tal foto four points, l’atra de més enllà ten points... i així anar fent.

Per  part de  Sortidetes triem la foto dels pares de Lluc IMG 1356, el motiu: està clar que la foto està captada en el precís instant en que al nen se li apareix la Mare de Déu de l’Abellera –fijo- Preciosa imatge. Això no vol dir que no es pugui votar altres fotos, és clar. Encara esperem els endarrerits que es barallen amb Picasa o Flickr, ànim!

 

Ahhh! Sortidetes no descansa! Us hem de dir que ja estem preparant la propera excursió a muntanya, i per suposat amb un nivell assequible però alhora interessant. No hi ha res de lligat i és ben clar que se’ns atansa el fred, el vent , les nevades, la calamarsa, la pluja, les tamborinades, Nadal, Reis i els parents. Però què pot aturar la fal.lera de fer cim? Potser un vermutet a la Plaça de la Font –les coses com siguin- Malgrat tots els handicaps que ens podem trobar us proposem que encerteu la localitat des d’on s'encetarà –SDV- la segona Sortideta. Una pista: un escriptor tarragoní va participar en l’escriptura d’una novel·la a “quatre mans”  on el poble n’és part  protagonista. La novel·la fou titulada: Estic morta, saps?

A quin poble ens referim?