dilluns, 21 de novembre del 2011

PRIMERA SORTIDETA 2011-2012

1ª SORTIDETA CURS 2011-2012
DIA: Dissabte 26 de novembre de 2011
CAPAFONS-COVA DE LES GRALLES-CAPAFONS
NIVELL: A partir de P-3
DIFICULTATS: Grimpadetes entre les roques de la barrancada tot just abans de l'arribada a la balma, més divertides que no pas difícils.
DESNIVELL: Poc
RECORREGUT: Senyalitzat amb posts i cartellets
PROVISIONS D'AIGUA: Millor portar una cantimplora de casa.
QUEVIURES: Si vens esmorzat de casa pots portar alguna cosa per a rosegar pel camí. Cal portar dinar i potser berenar per si calgués. Recorda que l'excursió no és llarga.
IMPRESCINDIBLE: Capellina, anorac... Estem en plena tardor i pot ploure encara que no ho sembli. Tanmateix encara no és moment d'esmolar piolets.
PLAN: Sortida de Capafons i nari-nari fins les Gralles, dinar, esbarjo i tornada a casa.
SORTIDA CAMINANT  DE CAPAFONS: Aprox. a 11 hores
SORTIDA TARRAGONA: 9,30 (xiringuito del mig de la platja de l'Arrabassada)

HA PLOGUT

Vam demanar informació i ens han dit que a la muntanya va ploure a cor que vols i tal. Se'ns va fer estrany perquè a Tarragona casi que surt el sol, però no. Tanmateix vam aprofitar per sortir a investigar una mica i vam anar a fer un tom al Pont del Diable. Val la pena perdre's per allà, ho han arreglat i fins i tot es pot anar a fer un pícnic.
La SORTIDETA de la cova de la gralla la farem el DISSABTE!!! ja sabem que alguns fixos del diumenge han arrugat el nas, però és que per causes MAJORS  tirant a molt grans cal fer-ho el dissabte... si el temps vol!