dimecres, 11 de gener del 2012

BLOC QUE US RECOMANEM

Hem descobert un BLOC força interessant, l'hem afegit com a bloc que seguim i us en volem fer anunci. El pots trobar a la barra de BLOGS QUE SEGUIM, però si clikes a EL BLOG ALTERNATIVO ara mateix, hi pots entrar. NO ET PERDIS LA LLISTA D'ENLLAÇOS QUE TÉ.



See full size image

BONA NIT

Bona nit
(Els Pets)
Vine aquí,
sé que estàs cansada, els ulls se’t fan petits,
deixa’m abraçar-te
tendrament i calla que és molt tard
i ha arribat l’hora de dormir.

Posa el cap
a la meva falda i deix la meva mà
espolsar els fantasmes
que t’amoïnen i t’espanten. Tanca els ulls
que jo et vigilo des d’aquí.

Dorm tranquil·la i digue’m bona nit.
Deix que et porti en braços fins el llit.
Jeu ben a la vora.
Saps que no estàs sola mentre et dic
a cau d’orella bona nit.

Pel balcó,
la lluna t’esguarda i sé que et fa un petó,
res no té importància
fins demà a trenc d’alba quan de sobte 
t’acaroni la claror

Dorm tranquil·la i digue’m bona nit.
Deix que et porti en braços fins el llit.
Jeu ben a la vora.
Saps que no estàs sola mentre et dic
a cau d’orella bona nit.
Molt bona nit.

Carai, Hem trobat aquesta preciosa lletra de Els Pets al BLOC Poesia infantil i juvenil. Ens ha agradat i hem buscat la música que pots escoltar. Bona nit

dilluns, 9 de gener del 2012

HOLAAA

NADAL ha passat, els reis han tornat a Orient i, la muntanya, continua, com el conte de Monterroso: Cuando despertó, el dinosaurio todavía estaba allí. (quina totilada de conte, però és tan famós que no hi posarem cap objecció, tu.) Les muntanyes continuen allí i nosaltres proposem que ens acompanyeu als AVENCS DE LA FEBRÓ. Sembla que aquest any fem un monogràfic de forats i foradots, el que sigui per agafar la motxilla i sortir, sortir, sortir...SORTIDETES. Si no et ve present què són els avencs de la Febró, dir-te que es tracta d'una escletxa preciosa que esgarrapa les muntanyes de Prades. Al fons de tot hi ha una cova plana i assequible -tipus la cova Santa de Montsant- que es pot visitar amb l'ajuda d'una llanterna. També té via ferrada, petita i breu, situada a un extrem de l'escletxa, però que no fa el cas de les nostres actuals aspiracions. Ara per ara només ens caldrà assignar dia i hora per tornar a caminar -poc, realment- pels preciosos senderons de la zona. Això sí, ves carregant les piles, perquè et caldran llums per veure-ho tot. Per si ha algú "tope científíc, tu" que vulgui ampliar coneixements sobre el tema, l'equip interdisciplinar de SORTIDETES recomena la següent bibliografia:
Viatge al centre de la Terra, de Jules Verne
Simas, cuevas i antros. Los mejores bares de tapas de Gijon, , de Pedro Quepasa