dissabte, 24 de gener del 2009

SI A LA SORTIDETA

Tothom preparant les moxilles!

VIENTO EN POPA

Hola bon i ventilat dia a tots!!!! Tinc novetats. Es veu que a Mont-Ral necessiten aumentar la ventilació. Més a més Eric está com un roure, ja tinc el "compango" i ara dintre d'un rato aniré a buscar les fabes. Aquesta tarda ho posare tot "a remojo". Fins demà, no oblideu portar-vos els instruments per menjar (dentadura, cullera, plats etc. etc. )Fins demà
MARIA

AVISO PARA BOSCENSES Y MONTARACES

Hola!!se acerca el dia de la comida,del vermouth, de la fabada,del partidito,digo... de la sortideta.Una cosa,los que vivimos en BOSQUES hemos quedado a las 9h en el centro comercial(SUMA,etc)los que vivais por aqui y queráis por comodidad salir de aqui con nosotros por ahí estaremos.Agus,por favor,trasladalo a la pantalla grande,sé que lo harás,se te ve buena persona.

Animamos a que siga la espiral de iniciativas,totalmente descontrolada, para aportar todo lo que haga del domingo un dia inolvidable,para Asturias,para la asociación de vecinos de Monral,para el colesterol,el hígado,para lo que se ponga para medio.Que se prepare Gas Natural,le va ha salir competencia desleal,al tiempo.BONA NIT

dijous, 22 de gener del 2009

A POSTRES ENS CONVIDEN!

Avís per a llépols. Els pares de l'Ariadna -germaneta acabada d'estrenar del peixet Héctor- volen afegir el seu granet de sucre a la menjada del diumenge. Ens conviden a postres per a celebrar l'arribada de la nena!!! tingue-ho present. A Sortidetes ja ens imaginem els excursionistes fent saliva per la muntanya i fent via per arribar al camp de futbol i dinar.... és que ja ni parlem de caminar! això s'està convertint en un bloc gastronòmic. Què en pensarà la censura? Carai tu, això ens porta a recuperar  aquell passatge de la sortideta dels Argonautes en el que Jason i la seva trepa arriben a una illa  on Fineu  -un adiví cec- està comdemnat a no poder gaudir mai dels seus àpats ja que les Arpies  no paren d’esgarrar-li la festa empastifant-li les viandes. Què hi farem.

 Ah sí, per cert que no hem felicitat encara els pares de Genís. Moltes felicitats, esperem una foto de la nova adquisició. El peixet Selvi ja té un germanet, que si apunta tant alt com ell... Un petonàs de  SORTIDETES

dimecres, 21 de gener del 2009

EL PAPER TAMBÉ SERVEIX PER A LLEGIR

  
Ara us en fotreu, però des de la subsecretaria d'acció cívica i bons hàbits del Consell Comarcal de l'Alt Camp, assabentats de les intencions gastronòmiques  que estan a punt d'intervenir en la zona que els competeix, ens han fet arribar el suggeriment d'adquirir aquesta obra literària que no tothom té en compte a l'hora de fardar de lectura escollida. Ens en fem ressò. Tallem i enganxem la ressenya que acompanya la imatge des de l'editorial DESNIVEL. Au, vagi de gust la fabada! 


Ante el éxito de este manual, Desnivel publica la 5ª edición de un divertido libro que realiza una aproximación ecológicamente sensata a un arte perdido. Nuestras otrora prístinas regiones están amenazadas por problemas de contaminación en constante aumento. Entre ellos, el de los excrementos humanos, es cada vez más alarmante, tanto por sus desagradables consecuencias directas -olfativas y visuales-, como por los graves riesgos sanitarios que ofrece información bien fundamentada sobre el impacto medioambiental de los detritos humanos, a la vez que sugiere remedios sencillos y cómodos. La autora se atreve a llamar las cosas por su nombre para explicarnos de una forma clara, divertida y directa: porqué es tan importante cavar el agujero y dónde hacerlo; qué hacer cuando no podemos cavar el agujero; váteres portátiles y sistemas de desinfección de agua; cómo evitar la diarrea; consejos para la mujer -ropa, técnicas y artefactos para facilitar implica. Cómo cagar en el monte las deposiciones en la naturaleza-. Todo ello salpicado de irreverentes elucidaciones y un lote de \"las peores experiencias\". 

QUE SEAN DOS, DE FABADA!!

Ja veieu les previsions, amb màximes de 8 graus... farà fred!! i aquell nuvolet que no deix desmarcar-se el sol... potser si buféssim tots alhora, o un petarró bable. Tot s'hi val. Avui mirarem d'afegir a les cançonetes la del vent del Raimon. Per si ajuda a escampar la boira. De tan en tan ha d'anar bé una ventositat, no?

dimarts, 20 de gener del 2009

TRACTORADA A LA C-14


Fonts ben informades ens filtren que és molt possible que el dia 25, a partir de les deu del matí hi hagi una manifestació de la pagesia de la comarca  transitant per la carretera C-14 (Alcover- Valls) Els manifestants trauran la pols dels seus Fórmules I, i prometen assolir l’esfereïdora velocitat d'uns 10-20 quilometres  per hora. L’espectacle és emocionant. La gent s’amuntega a les cunetes esperonant els favorits, però les circumstàncies de la cursa fan impossible qualsevol avançament. Qui guanyarà aquest any? 

Però si  tu ets dels que veure els Alonsos i Hamiltons del país no els treu la son... pren la variant: Tarragona-Morell-Vilallonga-Alcover-Montral per si les mosques. Tot plegat estigues atent al parte de la DGT (Dominguerus amb Ganes de Trescar)

 

dilluns, 19 de gener del 2009

LA FABADA!


PER APUNTAR-SE A LA FABADA NO CAL FER RES NOMÉS POSAR EL NOM!!!!!

Tria entre Fabada normal o vegetariana. Tens temps fins al dijous dia 22/01/09

_____________________________________

FABADA NORMAL

Nom:                            Nº Adults                    Nº Nen

Agustí (Martí)                   2                                  -

Javi (Eric)                          2                                 1

Eva (Hector                              2                                          -

Edgar (Emma)                  2                                  1

Gemma (Abril)                   2                                 1

Nuria (Lluc)                               1                                         1

Benja (Víctor)                           2                                 1

Marta (Abril)                             2                                          -

Javi (Joel)                           1                                  -

(Pares Emil)                        2                                  -

(Pares Carlotta)                 2                                  -

(Pares Sasha)                     2                                 1

Jordi (Juny)                        2                                 -

FABADA SENSE CARN (O PER VEGETARIANS)

Nom:                                    Adults                        Nº Nen

Patricia (Natalia)                   2                                1

Lluis (Lluc)                                       1                                       -