dissabte, 24 de març del 2012

MOLTES GRÀCIES

 No fa ni una setmana que la junta de l’AMPA de la nostra escola ha presentat la seva dimissió oficial com a tal. Ho va fer davant d’un grup de mares i pares que havíem assistit a assemblea, convocada per tractar, entre  altres temes, l’anunci d’aquesta dimissió. Silenci. No el silenci respectuós de qui reconeix una feina realitzada a canvi de la satisfacció de fer escola. Silenci. El següent punt?
 Se’ns va escapar l’oportunitat d’agrair l’esforç d’unes persones que no fa massa van assumir la responsabilitat de coordinar les tasques  de l’associació de mares i pares de l’escola. Sortidetes és una part d’aquesta AMPA que fa una feina per fer escola. Però nosaltres tenim una feina amable i agradable on tots els  esforços estan recompensats immediatament. Sortim quan volem i en certa manera posem condicions al nostre gust. No tenim reunions en hores forassenyades ni hem de realitzar trucades a ningú. No hem de quadrar horaris ni passar ànsia per massa coses. No tenim llistats ni hem de remenar diners. No ens hem de coordinar amb institucions ni amb l’escola. No rebem trucades malintencionades  ni mails desagradables. El temps que passem amb Sortidetes el passem amb família , amics i companys de l’escola. Ens agrada i ho fem com podem –amb afecte- La junta de l'AMPA també hi ha posat afecte i ho han fet com bonament han pogut. Per l'escola, que hauríem de ser tots. Però també els ha tocat rebre la part agra de la comesa. 
Ja sé que és massa tard, companys. Ho deixeu i no ens hem acomiadat. No demanàveu condols, ni esperàveu  copets a l’espatlla. Tampoc és això. L’escola segueix. Però jo he trobat a faltar un aplaudiment d’agraïment sostingut per tots aquells que creuen que l’escola és quelcom més que portar els fills a classe.
Moltes gràcies per la feina.