dijous, 11 de desembre del 2008

VOLS VENIR TU, RABADÀ?


SORTIDETA EXTRAORDINÀRIA DE NADAL!

Has visitat mai un pessebre vivent? arreu Catalunya n'hi ha un fotimé, però nosaltres tenim la sort de que vora   Tarragona se n'hi organitza un a la Pobla de Montornès. Perquè no hi anem plegats? Potser sigui difícil coincidir tots alhora, ja que tot comptat i debatut entre P-3 i P-4 som un munt de tortugues, peixos, cavallers i indis. 

Es poden triar varis dies: 21-25-26 i 28 de desembre. L'horari és de sis a vuit del vespre. Els adults paguen 5 € i els més petits (fins a 8 anys) no paguen! (bona notícia per les bessonades, tu)

 Sortidetes proposa que si et fa patxoca l’experiència ho comuniquis via BLOC i així els que coincideixin en dia, saben que a la Pobla de Montornès hi ha gent de l’escola, fins i tot per anar-hi plegats.

 

Les dades les hem arreplegat via telèfon, però podeu consultar el següent enllaç:

http://www.tinet.org/~amicsm/info.htm

 

                                                                                            

DE BONUM ROLLAE




Si ets tarragoní/na recorda que pots visitar el patrimoni de la ciutat durant tot l'any a bon preu. No hi ha sortideta més encisadora i enriquidora que visitar alguna de les nostres ruïnes, museus o cases recuperades  fent-la petar amb els més petits. Els acostumes a estimar la nostra ciutat i pel mateix preu enriqueixes la teva cultureta de trivial, perquè és clar que abans de dir "portella" has de saber què significa, o si anomenes els Castellarnau com a mínim recordar que hi té fantasma. Tot plegat una bona manera per anar fent temps abans del vermut un diumenge qualsevol.
Pots adquirir el Passi Tarragoní en les recepcions dels diferents monuments. Cal que acreditis residir a Tarragona i pagar 6,15 € (preu any 2008)  El passi té una validesa d’any natural  i com podràs comprovar et permet entrar a una pila de llocs.
Ah!  no ho sabies?

dimarts, 9 de desembre del 2008

POTSER T'HO CAGARÀ EL TIÓ


No t'ho perdis! si ets fredolic de mena, fot-li canya a la soca i congratulat si, després d'aixecar la manta, t'apareix aquest extraordinari complement tèxtil que pot anar de faula per a suportar les  caminades d'hivern: UNS MITJONS A PILES!! Ja s'han acabat les excuses tipus "el nen ha passat mala nit i va carregat de dalsin (marca registrada –a partir d’ara mr-)" per escaquejar-se de l'excursió si fa fred, o donar-li la culpa a una grip d’estómac als excessos de la calçotada de torn per a no llevar-se a les set del matí. Els mitjons a piles et faciliten la vida i són un excel·lent complement per fardar a les amistats, però ai las! com que ho caga el tió no ho trobaràs a cap botiga, és clar, o potser sí? Si no ets capaç de sortir de l’armari, a que esperes per entrar a la nevera?