dijous, 4 de desembre del 2008

QUE NO T'ENGANYIN

de "el Roto"

Sortidetes es vol afegir a la campanya de sensibilització per un consum "irracional"(l'humà és l'únic animal que malbarata).
No facis el de sempre, ves a contracorrent!!




dimarts, 2 de desembre del 2008

dilluns, 1 de desembre del 2008

LA PROPERA SORTIDETA

Els de sortidetes ja estem pensant el la pròxima excursió. Com que ja  s'ha vist que la gent de l'escola s'ho menja tot com pa sucat amb oli, estem barrinant per on fer-vos passar. Hem estat temptejant de  fer les diligències necessàries per anar a deixar un pessebre al cim del Kilimanjaro, però veus autoritzades de l’ambaixada  de Tanzània ens han comentat que potser tanta canalla no hi cabria dalt de tot i qui sap si espantarien els voltors que hi volen.  


Eiii! no patiu, que la foto no hi té res a veure, només es tracta d'un exemple dels esforços esmerçats per l'equip. Aquest cap de setmana passat vam fer una prova per fer el recorregut Montral-La Foradada, acompanyats per experts coneixedors del terreny, però vam valorar que el lloc, tot i que paga força la pena (un camí de “fades” preciós), no té el suficient espai per gaudir de l'amplitud de moviments que necessiten els nens i que les condicions de fred que esperem en els mesos que venen obligarien a arribar, tocar pedra i guillar. De seguida va sorgir una altra opció que en breu us comunicarem.
Tot plegat, la foto que afegim en aquest missatge no correspon al trajecte Montral-Foradada, correspon a..... o saps? Tan si ho saps com si no, són benvingudes les teves respostes.

EL VIDEO

Ens ha desaparegut el vídeo, a causa de moviments tècnics de dubtosa qualitat, però no us esvereu, ja que ho hem comunicat als pares de la Juny i segur que aviat el tornarem a tenir penjat en el BLOC. Per cert, no oblideu que si us interessa una còpia del vídeo  de la primera "trescada"  ho podeu demanar al Jordi i la Montse. 

                Més notícies fotogràfiques: les votacions s'estan estancant i a finals de setmana donarem per tancat el concurs. Us avisem que el premi es donarà a conèixer durant el transcurs de la demostració coral que el dia 17 realitzaran els nostres fills al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.