I tu quin bocata et fas per sortir d’excursió? Ets dels clàssics de la truita o t’agrada lluir-te en el difícil art de la bocateria? Està comprovat que val la pena currar-se una mica la menjada de l’esmorzar, ja que la sensació de gana augmenta a la muntanya i, si per estalviar-te maldecaps t’has fet un mini bocata de tonyina, potser que et moris de gana i enveja al·lucinant amb els modelets de bocata que poden aparèixer dels sarrons dels companys de ruta. Perquè no ens expliques el teu bocata preferit? Podria ser que donessis idees a més d’un/a indecisos.
Va, els de la comissió encetem el “canal gormand” de SORTIDETES amb un bocata que vam gaudir en una passejada:
ENTREPÀ DE CANSALADA I PEBROT ESCALIVAT:
Cal pa del dia, un pebrot vermell, un tomàquet, cansalada fresca, sal, oli i herbes provençals.
Escaliveu el pebrot i el tomàquet al forn o a la xurrasquera i després fregiu la cansalada. Peleu el pebrot i feu-ne tires, trinxeu el tomàquet pel damunt del pa i saleu amb prudència. Cobriu amb pebrot (net i tallat) i amaniu amb un fil d’oli, després poseu la cansalada aromatitzada amb herbes provençals, si voleu fer una altra capa de pebrot, feu-la.
Desconeixem les virtuts energètiques d’aquest àpat, però a més d’un fa entrar salivera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada