dilluns, 12 de gener de 2009

SEGONA SORTIDETA


L’AIXÀVIGA-MONTRAL-L’AIXÀVIGA

HEM  TRIAT EL DIA: DIUMENGE 25 GENER

L’HORA DE SORTIDA : 9 del matí

EL LLOC SORTIDA DE TARRAGONA: Plaça Imperial Tarraco

RECORREGUT  AMB VEHICLE: Tarragona- El Morell-Vilallonga-Alcover-Montral

 (Tarragona-Valls-Alcover-Montral)

SORTIDA DE L’AIXÀVIGA: aproximadament a les 11

TORNADA A CASA: Calculem que a les cinc de la tarda ja haurem fet cim... més o menys.

QUI POT VENIR: Recordeu que aquestes sortidetes són obertes. Animeu a amics (o enemics si el dia se’ns gira), parents o veïns.

DUBTES I CONTACTES: http://sortidetes-08.blogspot.com/  Agustí /Judith 617075018 // cuquesdellum@gmail.com

RECORREGUT A PEU: Sortida DE L’Aixàviga i anar xino-xano (no fem cuuuurseees... que el ritme el marquin els petits) pel caminet que voreja el bosc de l’Estelada, passant per la Nevera del mas Muster i sortint pel camí del toll del Drac fins arribar al camp de futbol de Montral travessant la Boixera. Tot plegat ens pot ocupar unes dues hores entre ara m’aturo a fer la foto, ara mira quin boix, fixa’t tu amb la Nevera –no hi caiguis-, vigila en el senderó del Drac... Arribada al camp de futbol i dinar. Queda en peu el partidet de futbol amb la canalla sempre que el temps ho permeti. Tornada a l’Aixàviga  pel camí ral.

CONSIDERACIONS: Tot i que la sortida caminant comença a l’Aixàviga, podem parar a Montral a fer el cafetó ja que a l’Aixàviga no hi falta de res del que cal, però de cafès cap ni un.

APARCAMENT: l’AIXÀVIGA NO EN TÉ. Cal anar una mica més a dalt per la carretera fins les granges, on sí que es pot aparcar amb tranquil·litat.

AIGUA: La font de l’Aixàviga no  sempre raja com cal o deixa regust fort. Porteu-vos-la de casa

DIFICULTATS DEL RECORREGUT: Potser és una mica més llarg que el de la primera sortideta, però no hi gens de desnivells considerables... sempre i quan el café del matí sigui un café i no dos “carajillus”, és clar. Cal tenir cura en passar vora la Nevera i pel senderó del toll del Drac –un bonic camí penjat on es van filmar algunes de les escenes més arriscades del “Senyor dels Anyells III”. Si es fa el partit de futbol els pares/mares de més de 40 tacos han de presentar certificat de IDONEITAT FACULTATIVA, i els de menys de 40 CERTIFICAT DE BONA CONDUCTA. La tornada no presenta cap dificultat, ja que es tracta d’un camí ral.

EL MENJAR: a veure si hi posem imaginació, que fa fred i es passa gana. Esperem receptes engrescadores que facin obrir la gana. No us en esteu i feu-nos-les arribar al BLOC

EL VESTUARI: Enceneu una espelmeta pregant a Eolus perquè tingui els fillets lligats amb fil de plata dins del sac d’Odisseu. Ja sé que és una recomanació un  pèl “gentil”, però no se’ns ocorre cap altre advocació, però com que el fred es suposa per l’època, esperem que si més no el vent no ens faci la guitza. Cal calçat idoni per trescar, roba d’abric còmoda i gorres, guants i passamuntanyes. Estigueu previnguts per la pluja amb capelina o anoracs i mitjons de recanvi.  

US ESPEREM!!

                                                                    

3 comentaris:

emmolins ha dit...

Suposo que les mares amb filles recents, poden anar directes a dinar al camp de futbol.. (no sé quan se m'acabaran les excuses per no caminar jeje

SORTIDETES ha dit...

Les mares amb fills recents poden fer tooot el que vulguin!! Quina passada si pareixeu amb l'Ariadna!!

Maria ha dit...

Una proposta per un bon dinar al hivern i més a més désprès d'una excursió: UNA FABADA ASTURIANA!Qué us sembla! Algú s'apuntaria?