dijous, 17 de maig de 2012

POSTAL DE FARENA

això s'anima! els pares de Hèctor de 1er i Ariadna de P-3 ens envien aquesta bonica postal feta a Farena. Ens  han enviat més fotografies que remetrem al BLOG  de l'AMPA de l'escola. Gràcies per col.laborar!

dimarts, 15 de maig de 2012

ENVIEU FOTOS!


Bon salt el de Martí, però el  Selvi el va doblar! teniu més fotografies dels nostres "clavadistes"? Prepareu-les, les podeu fer arribar a la següent adreça:



dilluns, 14 de maig de 2012

EL TOLL DE L'OLLA


Aquest passat diumenge els sortidins de l’Arrabassada vam arribar al magnífic Toll de l’Olla. El cert és que l’assistència va superar les previsions que ens havíem fet d’antuvi. Vam ser una gentada de l’escola i d’altres que se’ns van afegir a peu de camí. Per suposat que vam coincidir amb altres grups que també feien diumenge al toll. Un èxit de participació.
Tot va anar força bé llevat d’una pèrdua en el camí per part d’un grup de la nostra escola. Tot comptat i debatut cal fer autocrítica i reconèixer que potser no vam deixar prou clar el recorregut per a tothom.  Una post en una cruïlla de camins va fer perdre el senderi i uns quants es van veure en un senderó que feia costa amunt, lluny del riu, maleint els ossos dels que signen aquest blog. Des de Sortidetes lamentem l’incident i demanem disculpes per la badada. Es va produir un estany trencament entre dos grups en el principi de la sortida  que    va provocar el dubte entre les famílies que caminaven amb els més petitons. Procurarem que no torni a passar. Gràcies per la vostra comprensió.


Però l’aigua i el paisatge –a la fi- va recompensar l’esforç de tothom. El toll, ja ho vàreu comprovar, és una bona bassa d’aigua fresca que té la forma d’una olla curulla d’aigua, alimentada per una cascada sorollosa que convida a pentinar-li els cabells. Qui va gosar es va banyar i fins i tot alguns valentots i valentotes van saltar des de la roca entre cridòries de por i aplaudiments de respecte. Des d’aquí felicitem el Selvi i a Luca, de 1er i 2n, que es van llençar sense dubtar-ho de d’una altura que faria esgarrifar a qui no s’ho cregués, i també a la Jana, que va ser la primera en entrar a l'aigua gelada! Els més prudents van solcar la part alta del riu, passejant entre les pedres llises fins a descobrir altres bassetes amables on fer el bany o prendre el sol, això si, sense cap intimitat, ja que el anar i el venir de gent entre la malesa de la ribera era constant.
Vam acabar l'excursió al bar de Farena, apurant unes cerveses i uns geladets enmig de proeses de caminaires o consells de bons pares. Es feia tard, deixàvem lluny el pedrís del poble, les balconades plenes de flors i la boira que amagava les xemeneies més ufanes. Segon tomb... els nens dormen? Fins la propera. No et desenganxis de Sortidetes tots i que potser t’has cansat més del que esperaves. Ens ha agradat que compartissis una estona amb nosaltres. Som Sortidetes, de l’AMPA  de l’escola L’Arrabassada de Tarragona.