dijous, 15 de gener de 2009

A MENJAR, QUE SÓN TRES DIES!

                                 

ATENCIÓ, IMPORTANTÍSSIM!

La Maria Lacasa, mare del peixet Erik, sensibilitzada per la crida a uns menús d'excursió una mica més interessants que el típic entrepà de tonyina oliós  o la truita de patates pansida, ha tingut una idea que cal treballar per lo interessant i alhora –perquè no dir-ho, agosarada-

-I perquè no fem una fabada per a tothom en aquesta sortideta?

-Asturiana?

-Asturiana.

Ull a la dada! La Maria té contactes a Montral per a escalfar-la (primer la faria ella a casa)  i després, en pla “sopa boba”, els interessats aniriem passant amb el plat i la cullera a tastar unes  “fabes” que ens faran parlar “bable”

Qui s’anima a participar en aquesta menjada comunitària que ha sorgit espontàniament per la segona sortideta?

És clar que cal tenir en compte un parell de variables:

A)     Ens cal saber el nombre exacte de persones que s’apuntarien a l’àpat (res és obligatori)

B)     La Maria se’n  fa càrrec de la elaboració de la menja, però està clar que hauríem de col·laborar en pagar els ingredients entre tots. Això ja ens ho farà saber ella.

C)     Es tracta del dinar, cal portar esmorzar –recorda-ho-

D)     Si penses que els nens no s’ho menjaran ni bojos, pensa en portar menjar alternatiu

E)      És possible que la Maria tingui en compte que hi ha vegetarians entre la comunitat de sortidins

F)      A l’hora de continuar el camí fins l’Aixàviga es poden establir dos grups: els que han menjat fabes i els que no. S’entendrà que els que no n’hagin menjat encapçalin la marxa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

els pares del peixet Martí (l'Agus i la Judith) s'apunten a la fabada asturiana! prffff!

pach ha dit...

Patricia, Jose y Natalia de las tortugas también se apuntan a la excursión y a la fabada.