dissabte, 19 de novembre del 2011

UNA BONA IDEA!!!


dijous, 17 de novembre del 2011

CANVI DE PLANS

Sembla ser que  la pluja pot afectar més del que ens temíem en aquesta Sortideta. No tan sols per les previsions de tempesta pel diumenge, sinó també per l'alta possibilitat de que una part del camí per arribar a la cova de les Gralles sigui intransitable ja que passa per una barrancada que  podria baixar pleneta d'aigua. Canviem el dia de la Sortideta. Anul·lem el dia 20 de novembre i el passem a la setmana següent SDV

dimarts, 15 de novembre del 2011

LA COSA DE LA FARMACIOLA

No ens en cansarem de repetir-ho.... cal portar una mica de farmaciola pels  imprevistos: una torçada, un mal de cap, una febrada, una rascada, un mareig. És ben cert que les nostres Sortidetes no són expedicions a l'Aconcagua -tot arribarà- però no s'ha de menystenir mai "una hora lluny de la civilització": una vena, aigua oxigenada, gasses, pinces, esparadrap, tiretes, mercromina... potser el "dalsi". Des d'aquí ens agradaria animar a alguna persona que  treballi en el món sanitari i ens vulgui fer una xerrada pràctica de farmaciola i/o primers auxilis a la natura.

ANEM-HI!!

Si hem de fer cas  a les prediccions del temps  d'avui en  set dies, el diumenge farà bo per caminar. Sol de tardor, que no torra però dóna escalfor, deia la meva besàvia -que al cel sia- Però cal no refiar-se. Pot ploure o fer fresqueta. Protecció per la pluja, jaqueta, una gorra acollidora, no fos cas. Uns mitjons i una samarreta de recanvi són importants, si sou fredolics els guants mai fan nosa. Un bidonet amb aigua, l'entrepà i la fruita o allò que us vingui més de gust. No oblideu la càmera de fer fotos, els cingles dels Motllats amaguen racons preciosos i no us en penedireu de fer bones fotos.
   Us sembla fer un recull de fotografies? el passat curs vam fer una mica de figa i la cosa va quedar  esguerrada, però volem tornar a animar-vos a participar en aquesta proposta creativa. Aquest any voldríem fer-ho diferent.  Fins ara hem demanat fotos via internet per fer exposicions virtuals a l'abast de qui es volgués connectar amb PICASA, FLICK... aquesta temporada us demanarem una mica d'esforç: per a  participar en el CONCURS les fotografies s'han de presentar en PAPER per tal de fer una exposició física a l'escola. Us animeu? com sempre hi haurà sucosos premis materialitzats en pernils i altres productes luxosos.