dimarts, 6 de gener del 2009

SEGONA SORTIDETA. ÉS HIVERN.VENS A MONTRAL?


El Ses Majestats d’Orient ens han portat una nova SORTIDETA ! Prepareu les motxilles i enllustreu les botes que ja hi tornem. Alerta, però! Aquesta segona SORTIDETA no és apta per a panxes fredes perquè toca l’hivern de ple i això vol dir que cal recordar que podria ser…que no fóra impossible… que a lo millor… que no ens estrany…- vaja, que farà FRED. Traieu la pols a mitjons gruixuts, paravents, guants, passamuntanyes, barrets, reconstituents variats, etc. Quan vam provar la sortida va fer bo del bo i millor, però no sempre es té tanta sort i, tot que el recorregut que us proposem és de dificultat mínima, cal encomanar-se a  Sant Nonsfotis per si cas.

Què us sembla anar a fer un recorregut circular (començar i acabar en el mateix lloc sense repetir camí) El lloc triat com a punt de sortida és l’Aixàvega, un poblet prop de Montral. El recorregut passa per un bosc preciós (l’Estelada) i ens porta fins als peus de Montral passant per una antiga Nevera i el toll del Drac. Fins aquí la primera part del camí. Podem dinar en el camp de futbol de Montral, on hi ha molt espai per jeure i per a que la canalla s’esbravi sense massa perill. Si el temps acompanya i les forces ho permeten encara ens podriem permetre un mega-partidàs de futbol apte per a menors de 200 anys. Després d’haver recollit els supervivents continuem amb l’excursió tornat a l’Aixàvega, però per el camí ral que comunica els dos pobles. Si us fixeu en les fotos que acompanyen aquest text us podeu fer idea de la SORTIDETA: boscos amb follet, masos misteriosos, camins plens de fulles màgiques, senyals a les pedres i pobles encantadors. Estigueu alerta que aviat us diem la data (potser el darrer diumenge de gener?)

    


4 comentaris:

Alèxia ha dit...

Hola macos!! No sé com resultarà la sortideta però les fotos que heu penjat són una xulada i el Martí està que se sale!!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la vostra iniciativa. Com a membre de la junta de l’AMPA de l’escola dels meus fills sé el que costa moure als pares i per tant encara ho valoro més.
Per cert, gràcies per l’enllaç que ens heu posat i esperem seguir compartint moltes propostes amb vosaltres!

Anònim ha dit...

Hola sortiditins!

Llegó el momento,las telarañas quitaremos de mochilas,raquetas y muñequeras,daremos de comer a los perros para que tiren de los trineos,cargaremos tirachinas para espantar a los osos polares y a los cazadores de "bolets"?? perdidos desde noviembre,...El último domingo nos iría muy bien,si va bien al resto de osados,el resto de domingos están un pelín complicados,pero como veais..

Un abrazo.
PD.cuenta la rumorología,que alguna mañana a eso de las nueve,llueva,nieve o no haya cole,se reune un grupo de padres ínclitos,en la puerta,a no se que,pero parece que se lo pasan bien,es real?o es fruto de la mitología.Es un enigma que se esta extendiendo,sobretodo por los corrillos de los colegios privados de pago,..estos tios del público,en barracones,y parece que se rien,DE QUE?,dicen,amigos seguiremos investigando

Anònim ha dit...

Veu de un gusto rayando la prepotencia pretender amedrentar osos polares con un tirachinas. Este bloc no es un sitio para hacer ostentación de quien tiene el misil más grande -que no eficaz-