diumenge, 15 de novembre de 2015

SORTIDETA BENEFICI EXCURSIÓ FI DE CURS


Quan de temps! l'escola se'ns ha fet gran, Sortidetes ha estat hivernant. Això no vol dir que les famílies hàgim deixat d'anar a trepitjar la muntanya. Res més lluny de la realitat, Fins i tot estem segurs que més d'una família surten gràcies a la llavor que vam sembrar l'any 2008 quan vàrem donar sortida a  aquest projecte de natura. Però d'ençà fa un temps ja no va ser possible organitzar sortides a nivell escolar i va caure en la son Sortidetes. No poques vegades hem pensat en reeixir, però per una cosa o per altra no ha estat possible.
   Però ara hi ha un bon motiu per tornar a agafar la motxilla i engrescar a famílies afins a sortir a la muntanya. com sabeu les primeres promocions de alumnes de l'Arrabassada ja veuen arribar la fi de la seva etapa escolar i ja pensen en viatges per celebrar aquesta fita aconseguida. Aquest curs els alumnes de cinquè se les empesquen per aconseguir calerons per poder fer el seu viatget. com a pares d'a1qquest alumnes  hem pensat que no estaria malament fer renéixer Sortidetes demanant col.laboració a les famílies que ens volguessin acompanyar per tal de recollir diners.
  Volem organitzar una sortida rememorant la primera Sortideta que es va fer, l'any 2008, a l'ermita de l'Abellera de Prades. Hem pensat demanar una aportació de 5 euros per FAMÍLIA. AQUESTA SORTIDETA es realitzaria el diumenge 22 de novembre de 2015.

ON ANEM: A l’ermita de l’Abellera, a Prades
QUAN? El proper diumenge, dia 22 de novembre de 2015
ON QUEDEM? A les 9,30 al xiringuito del mig de la platja de l’Arrabassada
QUI HI POT ANAR? Tothom que ho desitgi. És una excursió senzilla, bonica i de tardor. Us hi apunteu?

Ens encantaria que, amb aquest preu, us poguéssim portar en bus, oferir-vos menjar de nivell, que no fes mal temps i un massatge a la tornada, però aquesta vegada no podrà ser. Us haureu de portar el menjar i el transport, però l'experiència s'ho val.
 Els nens caminen, els pares els acompanyen, i tot per arribar a una bonica ermita de les muntanyes de Prades. No es tracta d'una cursa sino d'anar fent, cadascú al seu ritme... l'ermita no es mou de lloc.
Podeu portar l’esmorzar, unes fruites seques, el dinar i el berenar si ho trobeu oportú. Traieu el nas per la finestra per saber quin temps farà, sempre cal prevenir la pluja i el fred. No oblideu la cantimplora amb aigua i les ganes de fer fotos, que segur que trobareu ocasions per immortalitzar els fills trescant pels camins!
Si teniu dubtes podeu contactar amb l’Agustí Farré o la Judith Benito, pares de Martí, Guillem i Nausicaa.


CLICA AQUÍ!
Enllaç amb video SORTIDETA Abellera 2008. Els que ara fan 5è feien P3!

1 comentari:

Martanap ha dit...

Enhorabona per la iniciativa!
Fa molt bona pinta!
Naltres, en aquesta ocasió no hi podrem participar, però esperarem la propera proposta!

A reveure i que xaleu molt!
Marta