dimarts, 16 de novembre del 2010

SORTIDETA A L'ERMITA DE LA ROCA


Ole, ole! Vam encertar el dia, i ja calia, ja. Aquesta sortida va ser molt especial. Va venir una colla de nens i nenes de P3 (PEIXETS I TORTUGUES) -SISPLAU FAMÍLIES NOUVINGUDES, FEU-NOS SABER ELS NOMS DELS VOSTRES PETITS EXCURSIONISTES!! Recordo quan podíem anomenar un per un els nens i nenes de les excursions, però arriba un moment que ja no pots conèixer totes les famílies…. Oi que el camí va ser senzill del tot? Ja havíem avisat que es tractava d’una sortideta d’iniciació total (carai! iniciació total, això és de nivell) També va ser molt d’agrair que alguna família de P3 s’hagués llegit el BLOG per fer una mica de cas de les instruccions... quina cara de badocs els més veterans que ni sabien on havíem quedat en el poble!
Camí recte al nas i sense dubtes fins l’ermita. Ens va encantar veure la bona voluntat d’alguna família que va pujar arrossegant el cotxet de bebè. Sí, arrossegant i a coll i bé si convenia, fins i tot es va poder apreciar alguna modalitat d’eslàlom marxa enrere que feia goig!
Ja està, hem tornat a endegar sortidetes. L’ equip d’exploradors torna a cercar camins de les nostres contrades per compartir-los amb vosaltres. Benvinguts i una abraçada. També us agrairem que si teniu alguna proposta de camí per realitzar ens ho feu saber. Cada cop és més difícil trobar senders al gust i necessitats per a tothom i sabem que arribarà un moment en que caldrà diversificar sortidetes. Nogensmenys cert és que els camins es poden fer de moltes formes i si no es va amb mentalitat “gregària” i no fa res arribar més o menys tard es pot “fer cim”. No oblidem el primer concurs de fotografies d’aquesta temporada. Us recordo que acceptem un màxim de 3 fotos de les quals una ha de ser de caire “naturalista”. Si us vareu deixar perdre entre les boques vermelles dels voltants de l’ermita o si vareu passejar fins l’ermita de sant Ramon, ja m’entendreu. Podeu enviar les fotos WEB de L’AMPA de l’escola. Les fotos que vulgueu presentar a concurs les podeu fer arribar a Xavier Sastre, que se'n cuida de la web de l'AMPA de l'escola. L'adreça és:
ampa.arrabassadaweb@gmail.com