dilluns, 3 de maig de 2010

SORTIDETA DE DOS DIES


MOLT IMPORTANT PER A QUI TINGUI PREVIST PARTICIPAR EN LA SORTIDETA DE CAP DE SETMANA CLOENDA DEL CURS 2009-2010.

Ens cal saber les famílies interessades en aquesta darrera Sortideta per tal de reservar places en un refugi, ja que el tope de places és de 24. A partir d'avui tenim una setmana per saber els participants, ja que en cas de superar el nombre de places ens caldria buscar alternatives. Està previst realitzar aquesta Sortideta els dies 18 i 19 de juny (dissabte i diumenge) El preu de l’allotjament és de 23 € amb mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) per persona. També cal tenir en compte que hi ha l’opció de pujar un dia o l’altre sense necessitat de fer nit. Més endavant darem més dades de l’excursió (zona Montsant). Podeu contestar pel canal del blog.


ATENCIÓ, CANVI DE PLANS!!!!

12 comentaris:

Xulele ha dit...

Hola,qu� tal?!!,para el fin de semana,Joel(p5 de los que van a la luna)y sus tutores legales nos apuntamos,deseamos disfrutar del silencio monacal nocturno del refugio...creo que no hay que olvidar el algod�n,puede ser??.Por cierto,la �ltima aventura de la Cova Santa,una maravilla,a los dudosos-perezosos,para la pr�xima,hay que tirarse sin paraca�das,que luego merece la pena,palabra de anacoreta.

Maria ha dit...

Hola,
Eric, el astronauta i la seva mare s'apuntan segur a la experiència de tranquilitat espacial, el pare encara queda dubtos, per causes alienes a les seves ganes de muntanya.
S'agraeix els conells dels ja experimentats muntanyers i intentarem organitzar-nos millor la propera vegada.
Apart del cotó, portarem linterna i lupa per veure els cucs de muntanya?

pili ha dit...

Hola,
Pablo de la classe dels pintors s'apunta a aquesta aventura amb la seva mare, segur que ens ho passarem molt i molt bé!!! i veient els comentaris no em queda cap dubte!!!

Carme ha dit...

Hola!! La familia de l'Arnau dels mags també s'apunta a l'úlitma sortideta del curs! Suposo que en un refugi es dormirà millor que sobre una esterilla en una tena de campanya!!! Agus no ronquis gaire....

SORTIDETES ha dit...

Ai làs, Carme!! ronco tant que ni les muralles de Tarragona fan l'efecte. Tanmateix, quedi dit que no anem a cap refugi (hem ultrapssat les places!!) estem negociant camping: Ulldemolins o Siurana... l'airet que queda entre tenda de campanya i tenda de campanya pot esmorteïr els roncs?
L'airet, de Narcís Comabona

Jose Mª pare de Pablo P-4 ha dit...

Bon dia Marti, soc el pare del Pablo de P-4, es en referència al telèfon del Camping Montsant Park de Ulldemolins, situat a la Ctra. C-242 de PRIORAT l'encarregat es diu JOSE, el telèfon seu és 657 746 848 i els altres de la oficina son (977) 561708-561713.

Si et cal alguna cosa mes el meu email es: josembc73@hotmail.com

SORTIDETES ha dit...

Moltes gràcies, Jose. Ja hem contactac amb el càmping.

Maria ha dit...

Qué interessant sera anar de camping!!!! Es veu que existeixen trucs per domesticar el ritme dels roncadors. S'han de posar una musiqueta mentres que dormen, durant 15 dies! El resultat és que els roncadors ronquen amb ritme! D'aqui podríem fer un concurs. El roncador que ronqui amb millor ritme, bon roncador serà!
Qui s'ofereix a gravar durant la nit?

emmolins ha dit...

Sortidetes, podrieu anar perfilant el "planing" de la sortideta, perqué els que tenem bebé i no som tan agossarats com vosaltres, pensem pujar i baixar i no quedarnos a dormir al camping. Ja ens anireu dient!!

SORTIDETES ha dit...

ok, està al caure... Per si interessa hi ha l'opció bungalow, espero que ens responguin del càmping, però podem avançar que el dissabte hi haurà caminata fins el toll de l'Ou

Anònim ha dit...

Hola a todos!
Jose, Patricia y Natalia también vamos.

Ester ha dit...

l'astronauta Gerard i els seus pares també volen venir, i volem saber tots els detalls, que som uns tafaners.
- A quin camping anem
- Què s'ha de prendre de casa
- quants km hem de caminar i en quin desnivell hi ha
- a quines hores està previst marxar, arribar, dinar...
- i més preguntes que se'ns acudiran abans de marxar.