dilluns, 25 de maig del 2009

QUADERN DE RUTA



SORTIDA DE TARRAGONA

Aviadet, a les 9 (platja Arrabassada), ja que ens convé arribar a l'embassament d'hora per poder llogar les embarcacions estalviant-nos aglomeracions. Recordeu que no hi ha res reservat. Això vol dir que existeix la possibilitat que el negoci hagi tancat per vaga dels treballadors, que el càmping hagi oblidat que obre els caps de setmana o que no hi hagi cap establiment obert al poble per satisfer les nostres necessitats més primàries (que no som el Marenostrum, tu)

 

CANOA KAYAK SIURANA. Pantà de Siurana. Telèfon: 606414223 

 Les instal·lacions de l'embarcador permeten passejar, jugar a volei, banyar-se o prendre un refresc. No és obligatori anar en canoa. La jugada consisteix en passar el matí per allí i dinar.

Els preus de lloguer de les barques per persona:

1 hora 11 €/1 hora i quart 12 €/1 hora i mitja  13 €/1 hora i tres quarts 14 €/2 hores 15 €

ARRIBADA AL CAMPING:

Després de la migdiada o quan us vingui de gust. No hi ha res reservat. Esperem que aquell dia no arribi un autobús de bielorrussos a conèixer el país.

EXCURSIÓ AL MAS DE BARBA

De mínima dificultat i molt planera. Té l'inconvenient que cal transitar per la carretera durant uns 500 mts per arribar a la pista. Caldrà fer la fila índia i anar alerta amb la canalla. No hi ha aigua, no oblidis la cantimplora i la fotografiadora ja que tindrem la sort de gaudir d’un arbre monumental i centenari i d'un paratge de conte de fades

 

 -

TORNADA I SOPAR AL CÀMPING. Després de sopar podem anar al poble fins la cinglera i contemplar les estrelles si ens volen acompanyar aquella nit (no oblidis la llinterna)

DIUMENGE

A quina hora es lleven els nens? Veure sortir el sol és preciós. La gent del poble ha instal·lat unes cadires al lloc més idoni per veure l'espectacle. Un pagès reparteix avellanes torrades mentre la dona de l'alcalde canta una jota de lloança solar. si la propina es generosa sempre hi ha algun xicot que fa córrer una petaca amb ratafia. PREU (segons temporada i pes) -vés que no sigui cert, això!-

ESMORZAR  i a partir de les 10 anada al toll de la Palla...  Baixarem pel grau de la Trona i potser podrem contemplar els escaladors matiners penjats de les cordes. Si fa bo, no hi ha res com remullar-se al riu. No oblidis el banyador. Ara que hi penso, qui disposi d'unes espardenyes d'anar per l'aigua hi sortirà guanyant (evitar còdols i relliscades). 


TORNADA 

Després de dinar i de fer la migdiada. Mirarem de no tornar pel mateix camí ja que ens han dit que podem tornar per un antic sender del temps de la mariacastanya.

FI

Recollir el fato i anar escampant la boira

 



3 comentaris:

emmolins ha dit...

Alguna idea per escaquejar-se de fer de president de taula electoral?? grrrrrrrrr mira que és mala soooort!!

Xulele ha dit...

Sí,Sí,di que tienes sortideta,las fuerzas y cuerpos de orden público lo entenderan,o eso o recogemos firmas,o nos encadenamos con los niños en una farola de la rambla,o ...De todas formas si esas medidas no surten efecto,siempre te queda el sábado,a tope,media sortideta,piensa que luego el domingo a mandar,que eres la presi,vaya morbo,presi de la casa del Jamón(muy buena labor desde la primera sortideta)) y ahora a poner a todos firmes,todo es verle el lado positivo,no?ánimo

emmolins ha dit...

si.. supongo que nos queda hacer media sortideta.. en fin, de todas maneras gracias por el ofrecimiento de encadenaros!! Venga, hace una degustación de jamón en la sortideta para agradeceros la intención!!