dissabte, 20 de desembre del 2008

NO ES BROMA

Avís per a navegants. Els que coincidim el dia 28 en anar a visitar el pessebre vivent podem sortir plegats. Com que la major part vivim a Boscos o a l'Arrabassada potser el més llógic serà quedar a les afores de Tarragona direcció Torredembarra.

          Com qui no vol la cosa ha sorgit el nom de La Riojana,  conegut lloc d'esbarjo social, com l'indret més apropiat per a concentrar un grupet d'escolars de P-3, P-4 acompanyats de familiars amb destinació a un pessebre epifànic, toma ya! no se sap que en diria Boccaccio de tot plegat si aixequés el cap, però pot fer patxoca. Cal pensar que les representacions comencen a les sis i que a partir de les cinc s'obre la guitxeta per adquirir les entrades. Què us sembla si ens trobem a les 16,30, anem a la Pobla, comprem entrades i aprofitem l'estona per berenar? És important que els que hi pensem anar diguem la nostra per tal de conciliar opinions.

PD Per tal d’il·lustrar el missatge hem mirat de trobar una imatge del Punt de Trobada, però el més decent que ens ha sortit és aquest magnífic plat de Patatas a la Riojana.






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per l'Emma de les Tortugues l'hora i el lloc perfecte!!! Si us sembla confirmeu-ho al blog quan estigui confirmat per la gent.

Anònim ha dit...

Està confirmada la sortideta??

Amb la`previsió meteorològica nosaltres potser faltarem.

LLUNADECARTRO ha dit...

el dia ens ha fet figa i les previsions continuen donant pluja. No se ni si es farà l'espectacle. Tot plegat proposarem una alternativa pels que s'animin a sortir (anar al cinema)