dimecres, 19 de novembre de 2008

SÍ AL BON HUMOR


Carai, quina repassada radiofònica  que ens va fer l’amic Lluís ¡! T’estem molt agraïts per la difusió de les nostres activitats. De fet hem rebut sol·licituds formalíssimes per part de la Real Federación Española de Actividades Ligeramente Arriesgadas, per tal que els assessorem en les seves pròximes ascensions a Montblanc.

 

Quan començarem la tria de les millors fotos? Feu-nos saber de la manera que millor us vagi la vostra decissió; que us en agraden tres? cap problema, es pot resoldre a lo “Eurovisión ”: tal foto four points, l’atra de més enllà ten points... i així anar fent.

Per  part de  Sortidetes triem la foto dels pares de Lluc IMG 1356, el motiu: està clar que la foto està captada en el precís instant en que al nen se li apareix la Mare de Déu de l’Abellera –fijo- Preciosa imatge. Això no vol dir que no es pugui votar altres fotos, és clar. Encara esperem els endarrerits que es barallen amb Picasa o Flickr, ànim!

 

Ahhh! Sortidetes no descansa! Us hem de dir que ja estem preparant la propera excursió a muntanya, i per suposat amb un nivell assequible però alhora interessant. No hi ha res de lligat i és ben clar que se’ns atansa el fred, el vent , les nevades, la calamarsa, la pluja, les tamborinades, Nadal, Reis i els parents. Però què pot aturar la fal.lera de fer cim? Potser un vermutet a la Plaça de la Font –les coses com siguin- Malgrat tots els handicaps que ens podem trobar us proposem que encerteu la localitat des d’on s'encetarà –SDV- la segona Sortideta. Una pista: un escriptor tarragoní va participar en l’escriptura d’una novel·la a “quatre mans”  on el poble n’és part  protagonista. La novel·la fou titulada: Estic morta, saps?

A quin poble ens referim?

10 comentaris:

emmolins ha dit...

Bon diaaa.. veig que aixó ja s'anima, però encara falten fotos oi? la patrícia crec les té en paper, però millor no la deixem participar que ens dona mil voltes..
Votacions hèctor & co.: estem dubtant.. ens agrada molt la del Lluc il.luminat també, peró ademés votem la IMG 1350, on es veu el terrenet PLAAAAAAAAAAA I SENSE DIFICULTATS que es va "vendre" el papà-sherpa. I també votem per la PB 100211 de Sortidetes, on es veu la dificultat de l'ascens.

Ah, i com la baixa pre-part, dóna per molt, a sant google he trovat potser la endevinalla que proposeu: Santa Coloma de Queralt??

sortidetes ha dit...

Queden anotades les votacions.
Ahhh! no, no es tracta de Santa Coloma de Queralt. Et daré una altra pista: la seva església-romànica- està dedicada a "Sant Pere ad Vincula"

emmolins ha dit...

MONT-RAL!!

mauno ha dit...

No serà Constantí, oi? Ei, que també tenim una muntanya per allà, i es petita, a la mida dels pares que tenim una edat...

Nosaltres votem la PB10219, per xula i sobretot per que demostra que el Joel ha heretat la vena catxonda del seu papa. Ai, si, que mono, encara em sembla sentir-lo cantant Amparito Roca...

Rosmasip ha dit...

no tenim ni punyetera idea de quin es el poble de la endevinalla peró....... viladencís???
nosaltres votem per totes les fotos.
Salut i bolets.

emmolins ha dit...

oooooooooooooh.. quina xulada de fotos!!!
La Patrícia es mereix premi especial per la "currada" de retocar les fotos, han sortit precioses totes. I les de Joel també!

xulele ha dit...

Hola sortidins!!!a este ritmo,este blog se va a convertir en un medio alternativo al cole para comunicarnos,genial!!y sino al tiempo,por supuesto partiendo siempre de la inquietudes individuales y colectivas del mundo del excursionismo...
Por cierto fotos,Patricia,como se nota que te has curtido en los fotomatones de carnet haciendo mantenimiento,hay fotos cargadas de sensibilidad,y por eso rozas el premio especial del AMPA (100grs de jamon,bien cortadito,y eliges marca).Héctor,capta muy bien en su foto "descansant"las penurias de la alta montaña,y el compañerismo ante esos momentos delicados,al compatir lo que tienes con tu compy..Martí,la PB100185,por congelar ese precioso momento idílico y vucólica de "niños donde vais,no corrais"que es un himno a la naturaleza..Lluc,coincidimos con marti y sus papas,que la IMG1356,tiene algo,veo a joselito el ruiseñor que le va a cantar algo a la viergen,con entusiasmo rozando la devoción,no me estraña conociendo a su padre,por lo de ruiseñor,y los otos crios en un momento dado le hacen los coros,bonito de verdad.

Pues eso,como dicen por ahi,SI AL BUEN HUMOR..un abrazo.JOEL

mauno ha dit...

Oleeeeeeeeeeeee fotos xules! Si ja tenim material per fer una exposició. I és que aquesta escola té fusta d'artistes.... I això només amb la primera sortideta.

El premi per la Patricia sens dubte, per les fotos tant precioses i pel detallàs de portar-les en paper!

I per cert, ja sabem que demanar als reis... que amb aquest ritme sortidin necessitem sabates de muntanya per no anar relliscant per tot arreu...i és que no es pot ser de ciutat!

Rosmasip ha dit...

Això de les sabates es molt bona idea. Ara bé, per favor REIS, no compreu "quechuas". Je, je, je.
Per cert, quan hagem aprés una mica més d'informàtica penjarem el vídeo de la sortideta.
Salut i bolets.

pach ha dit...

Jajajaj, qué risa! buen día! efectivamente he visitado cuanto fotomatón aparece en mi camino buscando pistas cual Amélie (en versión venezolana). Me alegra que os gustaran las fotos, yo disfruté un montón haciendo encuadres, poniendo y quitando colorines y viéndolas en papel!
La verdad es que con buena luz, tiempo espléndido, locación fabulosa, ánimo, niñ@s sanos y contentos se hace un buen "cocktail" para buenas imágenes.

Quiero comentar mis fotos favoritas! de los padres de Lluc: la 1292 que me recuerda a alguna escena Hamlet! Con los actores en pleno ensayo! La 1351 por las sonrisas! Es súper tierna y luego “el salto al vacío” de Abril en la 1291.
Y luego la de los papás de Martí, la PB10219! Genial! Mi reino por saber que estaba tramando el Joel!
En fin chicos, también yo pediré zapatos nuevos porque con los 8 kms, diarios buscando y llevando a Natalia, ya les cuento un cuento.
Una última cosa, la bandejita de jamón cortadito puedo cambiarla por un bloquecito de Tofu? Soy vegetariana! Jajajajaj