dilluns, 24 de novembre del 2008

SORTIDASSA XXXL!!!



Això és una SORTIDASSA! No fa massa que vam llegir a la contraportada del Diari de Tarragona l’odissea d’una família que va decidir canviar de vida i anar-se’n de viatge  per tot el món. Van començar enllaçant l’Argentina amb Alaska a bord d’un vehicle que més s’assemblava a un cafetera que no pas altra cosa, però xino-xano ho van aconseguir, i després... més viatges i més aventures. Remenant per internent ens vam assabentar que la gent està encantada de llegir el llibre i que a més d’un se li’n va l’esperit a terres llunyanes. També vam saber que l’obra només es pot adquirir a la llibreria de Barcelona ALTAIR (especialitzada en viatges). Quan hi vam anar no quedava cap edició en espanyol –de català ni parlar-ne- i com que l’anglès només l’entenem en presència de Shakespeare ho vam deixar per altra ocasió. Algú de vosaltres l’ha llegit? Afegim la connexió amb la pàgina web dels Zapp per deixar anar un tast, però els de sortidetes a la pròxima que visitem  Barcelona tornarem a demanar per l'edició espanyola del llibre, que se’ns fa més fàcil de pair.

 

            Tot plegat això ens fa pensar que potser alguns de nosaltres ens plagui la cosa  de llegir literatura de viatges, muntanya, aventures... i ens faci gràcia comentar-recomenar-recordar... alguna obra en especial. Us animem a compartir les vostres joies literàries amb tots els familiars de l’escola. Va! No us faci mandra treure la pols a aquells anys que pensàveu que podíeu escapar de l’engranatge! (això cal llegir-ho posant-hi veu tenebrosa i enteranyinada) 

Com ho podem fer? si cliques damunt la imatge del llibre que hi ha al panell de la dreta faràs cap a un altre BLOC  anomenat BIBLIOSORTIDETES... SOU BENVINGUTS!

   PER CERT, TOT I QUE ENCARA NO ES CONEIX EL PREMI DEL CONCURS FOTOGRÀFIC CONTINUEM ANIMANT-VOS A VOTAR. EN LA COLUMNA LATERAL PODEU SEGUIR L’ESTAT DE LES VOTACIONS

http://www.argentinaalaska.com/

http://www.altair.es/

 

 

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ep! que hi ha una foto que ens agrada i que no l'hem votat: dels pares de Joel, per haver sabut captar tanta iridescència (que no té res a veure amb l'art de no fer cap tort): DSC01466