dijous, 13 de novembre del 2008

CONCURS FOTOGRAFIC

Com podeu veure, de fotos se'n fan més des de que Sant Kodak va traspassar amb èxit. Us proposem que  ens feu arribar les vostres fotos de la sortideta: les que més us agradin. Afegirem un contacte si les teniu penjades a Picasa o a Flikc i demanarem que es voti la que més agradi. Hi ha premi! L’AMPA s’està rumiant entre un Jabugo Pata Negra cinc estrelles de Majetes de la Encina (Nadal ja ens amenaça) o una cantimplora d’alumini, però alguna cosa hi haurà, vota! Els pares d’Hector, els de Martí i els de Lluc ja han fet arribar les fotos, si cliques al damunt de les imatges entraràs a visionar l’àlbum complet.

Aquí va un exemple de foto que no pot guanyar cap concurs mai de la vida: tal com va comentar Javi, pare del peixet  Joel: "jo diría que con esta inclinación más que el grupo te va  a salir la cámara del lado" 

Glups.... menys mal que també tenim bons fotògrafs. T'animes?

 

 


7 comentaris:

emmolins ha dit...

eeep aixó del concurs s'avisa!! que hauría comprat una mega-càmera a e-bayyy.. de totes maneres, el somriure i la il.lusió dels nens es capta en qualsevol càmera oi? aixó si.. s'ha d'enfocar una mica bé jeje
va, anims als que no les han penjat!!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la iniciativa!!!! Aquesta vegada hgem faltat (compromisos familiars.......) però la propera no fallarem.

Una excursió i unes fotos magnífiques.

CEIP L'Arrabassada ha dit...

Moltes felicitats per aquesta iniciativa i pel bloc!! Quines fotos! Es nota que us ho vau passar la mar de bé. I quins comentaris més bons que va fer el el papa del Lluc (Les Tortugues, el dia següent, a la ràdio. Enhorabona per tot!
La dire

emmolins ha dit...

si, ha estat molt bó lo del papa-sherpa jaja
aixó si.. esperem no veure res "quechua" al lluc ni al seu pare.. a mantenir el glamour!

Anònim ha dit...

Vaya vaya y vaya fotos que ha mandado Patricia, son todas un 10! y que contentos hemos quedado los papis al ver nuestros hijos tan hermosos..:)
Votamos por DSC 0474, donde podemos apreciar una tipica escena de las complejas relaciones "mujer-hombre...))"

LLUNADECARTRO ha dit...

Tanya Pemi i Sasha, no sabem a qui pertany la foto que heu triat. Sis plau, si ens ho podeu concretar us ho voldrem agrair , ja que algunes referències de les fotos enviades no surten a l'àlbum. gràcies!!

Tanya ha dit...

Hola chicos! la foto que nos encantado es de Patri 0474,aunque nos gustaría votar por diez mas...:))