dilluns, 16 de juliol del 2012

SORTIDETA D'ESTIU. ANEM AL RIU


Ole, ole, us animeu a fer una sortideta extra d’estiu? Aquesta temporada ja ho vàrem mig insinuar i ara ho confirmem. Us proposem fer nit al carrer… bé, no exactament al carrer –que tot arribarà, no patiu- volem dir a la natura, més exactament a  Mont-ral, i precisant molt més al camp de futbol de Mont-ral. La jugada va de sortir el dissabte 21 de juliol de Tarragona  a les 19 hores i anar a passar el vespre i nit i matinada a Mont-ral. L’endemà, xino xano baixarem als tolls del Glorieta a fer una banyada antològica. La caminada no és massa exigent (baixada de mitja hora … si no et perds, és clar!) i la tornada pel mateix camí sense cap altra pressa que la que et vulguis imposar. Qui vulgui portar tenda de campanya que la porti, però no és forasenyat fer vivac i jeure a la son soneta de les estrelles. Caldrà portar sopar, esmorzar i dinar, però val a dir que Mont-ral disposa d’un forn de pa Excel.lent que pot abastir de coca, pa i magdalenes.. perdó: MAGDALENES, que poden arreglar un esmorzar de compromís.
Concretem, doncs:
4º SORTIDETA DEL CURS 2011-2012-ESPECIAL CAP DE SETMANA D’ESTIU
LLOC: MONT-RAL-TOLLS DEL GLORIETA-MONT-RAL
DIA DE LA SORTIDETA: dissabte 21 i diumenge 22 de juliol
LLOC DE TROBADA: PLAÇA IMPERIAL TARRACO 
HORA DE TROBADA: 19 hores del dissabte dia 21 de juliol
PLANS: Passar el vespre a Mont-ral amb la canalla, petar la xerrada davant d’una birreta i contemplar com es pon el sol tot mirant direcció est (això ho fa tot més interessant) Hi ha qui diu que podríem veure la posta a la Mussara, tampoc és mala idea, caldrà recuperar algun misteri musarenc. L’endemà podem esmorzar i quan ens sembli anar baixant fins l’aigua (n hi ha?això no ens ho poden retallar els Rajois i Masos de torn) Podríem dinar a prop de l’aigua i després tornar a Mont-ral. Tot plegat feina de l’agraïda, sense massa complicacions.
CAL PORTAR: Banyador, crema solar, la farmaciola, barret, menjar i beure, i tot allò que  hom porta a les sortidetes.
A TENIR EN COMPTE:  No deixeu escapar les magdalenes del forn

2 comentaris:

Carme ha dit...

Llàstima, nosaltres estem de colònies aquest cap de setmana així que no podrem venir.
Val a dir però que el cap de setmana passat vam repetir la sortideta al Toll de l'olla i ara que fa calor entres a l'aigua d'una altra manera!
Que us ho passeu bé!

Nati i Xavi ha dit...

Una proposta d'allò més engrescadora. El Marc (Diables) i el Roger (Princeps i princesses) ens apuntem. Provarem això del vivac i de les MAGDALENES!!
Fins dissabte.