dimecres, 3 de novembre del 2010

Mare de Déu de la Roca


1ª SORTIDETA CURS 2010-2011...I COM PASSA EL TEMPS !!


ON ANEM? a l'ermita de la Mare de Déu de la Roca, a Mont-roig
QUIN DIA? diumenge 14 de novembre de 2010
ON ENS TROBEM? al xiringuito del mig de la platja de l'Arrabassada
A QUINA HORA? a les 9,00
ON DEIXEM EL COTXE? Tenim estacionament al darrera de la biblioteca (molt a prop de la plaça de l'església. Va, no siguis dropet i mira on para!)
QUÈ TAL EL CAMÍ? dolç com la canya, suau com el mestral i envoltat de parades de conreu. Aboca en una bonica costeta que va a petar a la porta de l'ermita.
ON MENJAREM? Sabia que això és el que més et treu la son.... a l'ermita, pels seus voltants, entre la pedra vermella, asseguts al terra.... si hi penses porta't el menjar. Encara que la sortida és de nivell "Josep Pla amb encenalls d'Albert Pla" caminar sempre estimula la gana.
COM ANEM D'AIGUA? Bé. En pots trobar al poble i també a l'ermita.
CAL PORTAR BERENAR?
QUAN TORNAREM? Quan vulguis. Establirem la regla que no hi ha massa regles i que si el camí és prou clar com el que us proposem, no hi ha d'haver toc de "Pinto"... ai làs! volia dir pito, per tornar. Els voltants del llogaret són prou encisadors com passar-hi una bona estona i quan ja se'n té prou... adéu muy buenas!
PER ON ES TORNA? Té l'opció d'una ruta circular (tornar per un lloc diferent) però no ho recomanen ja que la tornada és per pista d'asfalt i vam patir les acomeses d'un bon ramat de "pijo-quillos" accelerats que ens van fer fora de la carretera Aconsellem tronar pel mateix camí.
EXTRA BONUS A la tornada fer un café (o altra substància il.lícita) a la plaça i fer-la petar.
VAL LA PENA FER UNA VISITETA AL POBLE? Osti tu, no diguis bajenades, és clar que sí!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Una pregunta d'iniciats... tenin una peque d'un any i ens plantegem portar el cotxet. Creieu que el podrem portar sense problemes pel recorregut?
Gràcies!
Alvaro

Alvaro Adrubau ha dit...

Hola!
Us passo el link a les fotos de grup que vam fer a l'acabar la sortideta!!

fotos

Salut i fins la pròxima!