dijous, 17 de juny del 2010

SORTIDETA CAP DE SETMANA

HORA DE TROBADA DISSABTE: 10 H

LLOC TROBADA: PLATJA ARRABASADA (1er xiringuito)

LLOC D’INICI DE LA SORTIDETA: part dreta de l’embassament de Siurana. A l’embassament es por accedir per dues carreteres: la d’abans d’arribar a Cornudella venint d’Alforja i la de desprès de Cornudella . Prendrem la d’abans de Cornudella, quan s’arriba a la resclosa i ha un aparcament. Si t’equivoques i vas a parar a l’altra part (on es lloguen embarcacions) no passa res, es creua la presa a peu i ja està.

CAL PORTAR: Dinar i berenar, sabates còmodes, barret, banyador, tovallola, “pareo” (intimitza, que no intimida) sabates que es puguin mullar, crema solar, aigua... el de sempre, tu!

ITINERARI: recorregut del camí de servitud de l’embassament de Siurana fins tocar aigua. Possibilitat pels més agosarats de remuntar el riu grimpant per les roques. Quan ens afartem d’aigua airem xino xano al càmping a parar les tendes...

SOPAR al càmping.

DIUMENGE: esmorzar al càmping

SORTIDETA: Les Cadolles Fondes d’Ulldemolins.

DINAR: El càmping pot proveïr de pa i entrepans. Ho pots tenir en compte si no vols carregar amb menjar de casa...

ITINERARI: Passarem per les ermites d’Ulldemolins i desprès de Sant Antoni continuarem la pista (en vehicle) fins que no s’acaba. Les Cadolles no són gaire lluny. Ens banyarem al toll. També existeix la possibilitat d'arribar a l'ermita de Sant Bartomeu.

TORNADA: Cadascú al seu aire, anant alliberant el Montsant, tu