dijous, 21 de gener del 2010

SEGONA SORTIDETA 2009-2010. LA FORADADA DE MONTRAL

HIVERN 2010
Segona Sortideta del curs 2009-2010
Montral-roca Foradada-Montral
Dia de sortida: diumenge 31 de gener de 2010
Punt de trobada: platja de l’Arrabassada (xiringuito)
Hora sortida de Tarragona: 10 matí
Hora començament caminada(aproximada) 11 matí
Durada de l’excursió: menys de 2 hores anada . Tornada pel mateix camí
Ruta: Montral, Punta Coroneta, Serrat dels Avenca, roca Forada
Desnivell: divertit
Dificultats: Com sempre la prudència és una bona aliada
Sender que fa de bon caminar.
Punts d'aigua: Som d’ un pais més aviat sec. Montral té aigua, però més val proveir-se d’una cantimploreta que pot venir plena de casa.
Distància fins a les fonts del Nil: Pufff!
PLANS: Anar caminant fins arribar a la Foradada. Pel camí podem gaudir de l’avenc de l’Os (un forat a la vora del sender que perfora en vertical el terreny) Ens fem unes fotos sota l’arcada de la foradada i la fem petar una estona: “Oh que bonic i tal...” després retornem una mica el sender i dinem en un petit prat que hi ha als peus del turonet de la Foradada. Si fa frescota no ens entretindrem massa i farem camí de tornada fins Montral.

6 comentaris:

Eric i pares ha dit...

Yuuuupppiiiiii! Per fiiiii! Si no ens atura cap virus hi starem!

Xulele ha dit...

Hola sortidins!,otra vez la llamada del Gran pater sortidor nos tienta,pues vale.He leído, que quien atraviesa el forat de la fordada,con los ojos vendados tiene un lustro de suerte,quinielas y bingos a parte.Maria sin escusas,tráete a los virus,que la la sortideta está abierta a todo el mundo,les pones unas buenas botas,gafas de sol,porque hará sol,una visera,como la que llevan los japoneses en la sagrada familia,y "palante".

Nos vemos el domingo!

LLUNADECARTRO ha dit...

ole,ole, visca el virus trotón!

Maria i familia ha dit...

Hey! Ho sento molt, però em sembla que el virus que va atrapar a Eric aquest cap de setmana s'ha perdut per un castell de la Edat Mitjana a prop d'Osca. Sembla que s'interessa més per com vivien els cavallers. Eric més a més la re-matxacat amb la seva espasa,perquès es quedi pululeant per les parets del castell - uuoooooohhhhhhhh! Pero no us preocupeu ja trobarem algun altra mascota amb ulleres i gorra japonesa...fins al diumenge!

emmolins ha dit...

Doncs Maria.. jo penso i a més a més estic convençuda, de que cualsevol virus desapareixería si.. preparesis una bona fabadeta!! ays que ens va agradar tant.. i farà tant de fred.. ¿ens deixaràs patir fred amb un trist bocata?????????????

Maria i familia ha dit...

Eva, tens tota la raó amb el fred que fara ens aniria molt bé un menjar calent. M'han dit que fas una escudella que ni les monges de Santa Agueda ho saben fer tan bo! Anims, nosaltres ja ens apuntem. Prepara per nosaltres 3. Suposo que algu més s'apuntarà. Gràcies ets un tresor!