dimarts, 15 de setembre del 2009

tornem-hi!!


Holaa! Avui ha començat un nou curs, i és clar, SORTIDETES dóna per finalitzada la seva letargia estiuenca per tornar a trescar per la muntanya. Al capdavant donar la benvinguda als nens, pares i mares que s’incorporen aquesta temporada. BENVINGUTS A LA VOSTRA ESCOLA. Desitgem que us trobeu tan bé com la major part dels que ja participem d’aquest projecte educatiu. També ha augmentat l’equip docent, estem encantats que compartiu amb nosaltres l’educació dels nostres fills/es.

Què és Sortidetes? Una secció de l’AMPA del cole que té com a propòsit organitzar excursions a la muntanya per tal de fomentar el senderisme i un cert afecte vers la natura, alhora que de retruc estimula la relació de familiars i alumnes fóra de l’escola. En un principi es proposen quatre o cinc sortides anuals de les quals la darrera pot ser de varis dies. Les dates s’anuncien en aquest BLOC i també via “mail” i panell d’anuncis de l’escola i acostumen a realitzar-se en diumenge. Es tracta de excursions a muntanya, amb tot el que això comporta. La muntanya acostuma a ser un lloc sense llops però ple de pujades i baixades, esbarzers tocatrons, arrels pela genolls i pedrots de cal desespero. A la muntanya pot ploure, sí!! com a ciutat, però amb la diferència que és difícil trobar un aixopluc “digne”... i llampegar, o fer un sol que esberla pedres; doncs bé, en cap cas l’organització en té culpa ni benefici del temps que fa ni de les incidències que pot ocasionar fer excursionisme. Mirem de seleccionar sortides a l’abast de la canalla, però el que per a uns pot semblar un passeig de rambla per altres pot ser un via crucis. Mirem de fomentar que els petits vagin al seu pas ajudant-los a superar dificultats, però també sabem que la sortida pot acabar amb el nen/a als braços o a coll i bé. No es tracta d’anar en ramat si no d’anar fent a ritme propi . Potser no fóra mala idea que els que us interessis participar en aquestes activitats féssiu una repassada a les diferents sortides que vam fer el curs passat i així us feu una idea (no cal altra cosa que remenar el BLOC)

5 comentaris:

Maria & Co. ha dit...

Quina il·lu tornar a fer excursions!!! Ja estem quasi preparats per la primera d'aquest any!!!

LLUNADECARTRO ha dit...

Ei! fantàstic! Aviat proposem la primera

Els Ros-Masip ha dit...

Agus, nosaltres ens apuntem, això sí, que sigui ben xula.
Ah¡ Por cierto, para lo que diga el Xulele, suscribimos.

Els Ros-Masip

LLUNADECARTRO ha dit...

Carai Ros-Masip, acabareu fent el Camino de Santiago!!

Xulele ha dit...

Hola!!bueno,rebueno,ya estamos todos,que es el curso sin nuestra dosis de aventura dominguera,por aqui hay ganas,por cierto ya se saben los premios para esta temporada??nada,para ir engrasando la cámara,estamos en contacto.Camino de Santiago???ojo jordi que hay muchas tormentas por esas tierras