dilluns, 25 de maig del 2009

VAL, I ON ANEM?



Ai sí! 
La fitxa tècnica!
ANEM A SIURANA, poble pertanyent a Cornudella del Montsant de la comarca del Priorat. Els que vau acabar passats per aigua en la sortideta a Gallicant vau poder veure a l'altre costat de la vall del riu, retallant-se contra la serralada  del Montsant aquest lloc, considerat com un dels pobles més bonics de Catalunya.
DIES: 6 i 7 DE JUNY
PERNOCTA: CAMPING SIURANA (coll del Ginebre tlf. 977 821 383 // aarbones@gmail.com
PREUS CÀMPING: 6 € persona nit/aprox.

El càmping disposa de bar on es serveixen entrepans, plats combinats i paella a preus super assequibles ( un plat combinat 9 € sense comptar beguda i postres. El plat combinat pot constar de quart de pollastre al forn, amanida i patates fregides. També fan plats més reduïts pels nens (macarrons, carn i patates) la paella surt per 10 €. Això vol dir que ens podem estalviar de portar una menjada important (sopar del dissabte) Si el temps acompanya pot ser fantàstic menjar a la terrassa del càmping després de l’esforç de plantar les tendes! 


Per suposat té servei de cafeteria i altres begudes innombrables. Un primer esmorzar de cafè amb llet  també pot estar resolt. 

Cal tenir present que és un càmping on habitualment hi van escaladors. No està massa preparat per l'esbarjo dels nens, cal que els pares/mares ho tinguem en compte. 

"QUADERN DE RUTA" (toma ja!)

ACTIVITATS:

Passejada en canoa a l'embassament de Siurana, plantada de tendes, berenar al mas de Barba, sopar al càmping. 

L'endemà després d'esmorzar baixada al toll de la Palla pel grau de la Trona. Possibilitat de remullada als tolls i dinar. Tornada a Siurana. Desmuntar les tendes i anar passant cap a casa sense oblidar de passejar per l'antiga Xabrana (Siurana)

 

1 comentari:

pach ha dit...

Todo casi casi preparado, nos vemos mañana.

Jose, Patricia y Natalia