dissabte, 24 de gener del 2009

VIENTO EN POPA

Hola bon i ventilat dia a tots!!!! Tinc novetats. Es veu que a Mont-Ral necessiten aumentar la ventilació. Més a més Eric está com un roure, ja tinc el "compango" i ara dintre d'un rato aniré a buscar les fabes. Aquesta tarda ho posare tot "a remojo". Fins demà, no oblideu portar-vos els instruments per menjar (dentadura, cullera, plats etc. etc. )Fins demà
MARIA

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei, no és que vulgui portar més núvols i vents esquerps a aquesta sortideta, però voleu dir que podrem fer excursionisme i futbol amb aquest vendval? Si la cosa demà és com avui de temps, no podriem postposar la excursió per diumenge que ve ( crec que la excursió s'ho val) i buscar un lloc prop de tarragona per fotre'ns la fabada a resguard del vent?

Per cert, que si veieu que som massa gent que ens hem apuntat a la fabada ( fer-la per 10 pot ser divertit, però per 30 potser és una putada) ho podeu dir amb franquesa i alguns ens podem desapuntar i portar macarrons de casa..

au, vaig a apuntalar la finestra. ja comentareu..

Anònim ha dit...

Pel que fa la quantitat de fabada no et preocupis, ja tinc els ingredients i aquesta tarda penso començar amb el proces d'elaboració. Esperare fins a les 20.00pm de la tarda per si hi ha alguna altra indicació. Però tranquil que el vent no pot durar més de dos dias! Ánims! que tot sortira bé!!!!

LLUNADECARTRO ha dit...

Diuen que el vent pararà, però estic veient previsions de pluja a Montral. No és cap bajanada el que diu Lluis, l'excursió realment s'ho val i potser cal fer un pensament.
Mireu de connectar al vespre. Tons

Unknown ha dit...

Ei, que tant de bó es faci, eh? que ja hem comprat ganxitos, cortessas, patates al jamon i tot de marranades per tenir mal de panxa l'endemà...

..i que ningú vulgui veure que els papes iaiets ens busquem excuses per no perdre al futbol, vale xulele?

Anònim ha dit...

Madre de Dios y del Jesús Hermoso que decían por allí donde nació mi madre,por alusiones,que tengo a un tio contratado por horas que me esta haciendo de masajista preparándome para el choque de mañana en la cumbre, en ese estadio olímpico de Montreal es ??verás los osos,allí hace frio.


Donde ha quedado el positivismo de esos hombres y mujeres que cada mañana estoicamente se despiden de sus bástagos,con clínexs el las manos(ostras que no se puede hacer publicidad),aventurados a la suerte sin sus preciosos hijos cerca durante horas,y nos venimos arriba verdad?vale nos cuesta,pero al final seguimos en la brecha.


Dos cosas,el viento mañana,bueno ya esta tarde a última hora según mis fuentes(un gallo de cerámica que me traje de Portugal)bajaran mucho de intensidad,lluvia según otra fuente(una ardilla de alabastro,traida del mismísimo mercadillo de Bonavista)no habrá,nubes altas que dejaran pasar el sol,lo que si que hará es fresquete,saludable,pero fresquete.

Seguimos conectados a esta telenovela,Agus no te dejes influir,tu que tienes contactos con el hombre del molino,con Eolo,con la secretaria del alcalde,haz una conjura contra el mal tiempo,Maria si tiene que ser para 10 que sea,pero con ilusión.Lluís,vete poniendo Reflex,que mañana sales de titular,y sin mallas,pantaloncito corto y calcetines hasta las rodillas...vale y una cinta en la melena.

Anònim ha dit...

Hola valents, la il·lusió segueix, pero tinc un dubte: com puc saber que no es "raja" ningú dels apuntats? Perquè sino ja em veig venent les 20 porcions restants a la porta del cole el dilluns pel matí (pot-ser que algu vulgui portar-se la fabada al treball?!) Em conectare un altra vegada a les 20.00,sino hi ha canvis posare les fabes a remojo. Apa fins un ratet

Anònim ha dit...

Aquí hace falta un chat en directo...

Anònim ha dit...

Boníssima tarda a tots, dintre de 10 minuts posare les fabes a remull! Fins demà i no heu de patir que demà fera un temps adequat per les nostres intecions: caminar, que gaudin els nens, estar contents, menjar junts, celebrar, jugar a futbol airosament i tornar satisfets a casa! Fins demà

Anònim ha dit...

Maria,desde Agustina de Aragón no habia visto una mujer con las ideas tan claras..Tiembla Obama.Hasta mañana.recuerdos a les fabes,que les vayan bien la ducha

Unknown ha dit...

Fet, Maria, el teu esperit positiu ens ha conquerit. Vindrem, sobretot, per que portem 3 hores buscant passamuntanyes, gorros, guants, cintes pel cabell i pedres per les butxaques. Agustí, pels que veiem poc probable ser a les 9 a la imperial tarraco (és diumenge i llevar-se a les 7 no ens ho mereixem)i preferim arribar allà a les 11, on quedem? Us recollim al café encarajillats i una mica pilés? Per que no ens fas un resum logístic abans d'anar a dormir? Jo prometo mirar-lo a la mitja part del barça (lo primer és lo primer!).

Xulele, quan vegis la meva visió de joc emmudirà la teva insolència juvenil..

LLUNADECARTRO ha dit...

Hola, acabo d'arribar.Demà ni vent ni res. Canya a l'excursió. Família Gavaldà, a les 11 a l'Aixàviga. D'ací una estona m'hi torno a posar, que he d'escombrar.

emmolins ha dit...

Siii excursió!! la maria ens ha acollonit amb les seves amenaces de portar la fabada a l'escola.. L'Hèctor i associats anirem directament al dinar, després de recollir postres a la pastisseria es clar: coca de pallaresos amb i sense xocolata.
Fins demà!!

Unknown ha dit...

Per si o per no, espereu-vos els 15 minuts de rigor a la plaça tarraco, no fos cas que Deu ens il.lumini estiguem llestos aviat.

A mes, els de boscos segur que arriben tard, com sempre, he he..