dijous, 11 de desembre del 2008

VOLS VENIR TU, RABADÀ?


SORTIDETA EXTRAORDINÀRIA DE NADAL!

Has visitat mai un pessebre vivent? arreu Catalunya n'hi ha un fotimé, però nosaltres tenim la sort de que vora   Tarragona se n'hi organitza un a la Pobla de Montornès. Perquè no hi anem plegats? Potser sigui difícil coincidir tots alhora, ja que tot comptat i debatut entre P-3 i P-4 som un munt de tortugues, peixos, cavallers i indis. 

Es poden triar varis dies: 21-25-26 i 28 de desembre. L'horari és de sis a vuit del vespre. Els adults paguen 5 € i els més petits (fins a 8 anys) no paguen! (bona notícia per les bessonades, tu)

 Sortidetes proposa que si et fa patxoca l’experiència ho comuniquis via BLOC i així els que coincideixin en dia, saben que a la Pobla de Montornès hi ha gent de l’escola, fins i tot per anar-hi plegats.

 

Les dades les hem arreplegat via telèfon, però podeu consultar el següent enllaç:

http://www.tinet.org/~amicsm/info.htm

 

                                                                                            

7 comentaris:

LLUNADECARTRO ha dit...

Ah! no cal presentar "fe de baptisme" per assistir a aquest espectacle. Això sí, cal un polsim d'il.lusió.
Votem el conjunt de fotos de la mare de la Natàlia, per la seva calidesa (del conjunt, eh?)

Anònim ha dit...

Hola! Jose, Natalia y yo nos apuntamos para el domingo 28. Si alguien más se apunta podemos quedar antes y merendamos juntos. :)

LLUNADECARTRO ha dit...

Va, que això s'anima!El peixet Martí i els seus pares (Judith i Agus) també s'apunten pel 28. nyam,nyam nyam! dijiste merienda?
Bona idea! Ah, com que són sants inocents podríem portar tots una llufa penjada.

Anònim ha dit...

Hola!!!Gran idea lo de compartir emociones fuertes,claro que sí vamos al pessebre,Joel(el trucha),y sus domadores,Ester y Javi,nos apuntamos,lo de la llufa Agus,creo que tendríamos que hablarlo,no paro de darle vueltas.Natalia, entre las fotos, que tampoco eran para tanto ,ahora la receta de las galletas,que buscas?,Miss popularidad quizas?La cesta del AMPA?,que te toque la lotería?lo que si tienes ganado a pulso es chica maratón(por tus recorridos diarios)aunque sabemos que hay truco en la bajada a tu casa,subiéndote en el cochecito,te he visto.MIL gracias por compartir ese patrimonio dulce con todos,ya te diremos que tal han salido,por cierto,que no me importa lo del cochecito,yo también lo haría,por ahorrar zapatos.

Que vayan bien las fiestas!Dijo merienda??

emmolins ha dit...

oohhh me lo voy a perder.. Pues nada, hèctor y sus papás no podrán pasar el día con vosotros y vuestros superplanes porque (espero) que estemos estrenando hija/hermana nueva.. pero no dejeis de haceros fotos!
ah, y corroboro que yo también he visto a patricia tirarse con el carrito..

IMMA ha dit...

Hola els papis de la Ivet del Peixos, també ens hi apuntem jeje...

David i Imma.

Anònim ha dit...

Hola excurssionistes!
Confirmada la sortideta d'aquesta tarda? De fet, després de la tempesta, sembla que fins i tot vol sortir el sol!