dijous, 4 de desembre del 2008

QUE NO T'ENGANYIN

de "el Roto"

Sortidetes es vol afegir a la campanya de sensibilització per un consum "irracional"(l'humà és l'únic animal que malbarata).
No facis el de sempre, ves a contracorrent!!




15 comentaris:

Anònim ha dit...

El article em sembla que esta fora de lloc, a la associació del AMPA hi ha molts pares que son botiguers i viuen de aquestes compres impulsives que critiqueu, la associació som tots i aixó no ajuda a que hagi "bon rotllo" entre els pares.

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb l'anònim. Aquest blog es per comentar les aventures dels fills amb els pares i no per fer política. Tothom s'ha de guanyar la vida per alimentar la seva familia; uns treballant per altres, altres treballant per ells i altres fent teatre, música, etc....

Anònim ha dit...

I funcionaris, que també hi són.

Anònim ha dit...

Jo soc botiguer i el missatje em sembla fora de lloc, tots som prou grans per sapiguer el que ens fa falta a cadascun, per aixó estem en una democracia.

lo vulpinus ha dit...

El blog es per als nens.

Anònim ha dit...

Xulele................................................................................... On ets?

LLUNADECARTRO ha dit...

Déu mos en guard de voler perjudicar de cap de les maneres als botiguers/eres de l’escola o de cap altre indret. Ben mirat, l’article no insta a matar de gana a ningú, si no a prendre part d’una forma de viure més raonable. Som conscients de que cal consumir, però que no és necessari fer-ho més del suficient. També som conscients de la immensa bona sort que tenim vivint on vivim i tenint el que tenim. Hi ha a qui els falta de tot i no són massa lluny de la nostra escola. Estem d’acord que l’article està fora de lloc, aquí es parla principalment de sortidetes familiars i bon rotllet, però si de tant en tant no es transgredeix la línia recta i polideta, no anem bé, ja que Sortidetes també forma part d’un procés educatiu -el dels nostres fills- i potser a alguns els agradi educar-los dins d’una línia crítica front la vida i, amb intencions d’assolir més aviat un èxit emocional que no pas un d’econòmic, mantenir el dret a consumir raonablement.
Moltes gràcies per la vostra crítica, us agraïm que seguiu el bloc i el feu una mica vostre amb els suggeriments aportats. Ja heu votat cap foto?

Unknown ha dit...

Està vist que s'ha tocat tema sensible i aplaudim la diversitat d'opinions, que feta amb educació sempre enriqueix. Creiem que aquest blog no te per que tenir limitacions prèvies, és a dir, que serà el que volguem que sigui. A nosaltresens encanta que parli principalment sobre els nostres nens i les seves sortidetes però no ens molesta pas que, de tant, en tant defensi uns codis ètics que van mes enllà de la manera de guanyar-se la vida de tothom. Està clar que aquí ningú es lliura de la famosa "crisi", treballi del que treballi, però guanyar-se la vida no està renyit amb pensar que un consum sostenible és un valor que pot ajudar als nostres fills a ser millors persones.

emmolins ha dit...

jo també crec que aquest blog serà el que nosaltres volem que sigui, i per suposat crec que podem incloure temes que ens preocupin o que simplement volem comentar.
sobre les opinions, són totes respectables, però penso que no s'hem de possar a la tremenda ni per una causa ni per l'altre. Fem i deixem fer. I pensem que són molts anys de convivéncia els que ens queden i que hem de ser un exemple per els nostres fills, sobretot en tolerància.

Anònim ha dit...

Hola,Bon dia?!!

Vale que íbamos del palo ñoño últimamente,con las fotitos,vídeos,proyectos de excursión al Tibet,que no,que no es el Tíbet,a Cuenca..que si jaja,que si juju,quizás un poco aburrido,y vaya vuelta de rosca, vaya morbazo.

En serio,considero que el artículo que ha suscitado la polémica,es muy recurrente sobretodo en estas fechas,que cada uno en conciencia, tiene un perfíl más o menos crítico sobre éste y otros temas,y actúa por supuesto en consecuencia.Los comentarios,sin entrar en matices,anónimos o no,se pueden entender según la sensibilidad de cada uno en su contexto.Respetable.

El artículo en si,estoy convencido,que por quien lo ha colgado,no pretendía levantar tensiones absurdas,también es verdad,que no es el mejor lugar para debatir sobre tendencias políticas o sociales,hay otros foros,más atractivos como por ejemplo un blog buenísimo, creo que se llama "sortidetes nocturnes"

A lo que voy,tratemos de no darle más importancia de la que tiene,hablemos de la próxima excursión,que vayamos muchos,que hagamos muchas fotos,que se hablen y aclaren las cosas,que limemos asperezas si hay que limar algo,que seamos felices y comamos perdices o coliflor rebozada(para los vegetarianos)que no perdamos el"bon rotllo",el ambiente es muy majo,y hoy en día....

Que conste que no voy de Sor Margarita,ni nada por estilo,simplemente de padre,que trata de plasmar lo que su hijo seguramente con una sonrisa de niño hubiera escrito, si supiera leer y "entender" lo que escribimos y pensamos los mayores.

Que vaya bien..XULELE

Anònim ha dit...

...ja et trovaba a faltar.....

Anònim ha dit...

Tot això es molt bonic, però avui no he venut ni un duro, i la culpa es del SORTIDETES.............EHH!! Que es broma.
El Ros
Salut i bolets.

Unknown ha dit...

ja ho deien els meus pares, botiguers de tota la vida: carrers mullats, calaixos eixuts!!

Anònim ha dit...

vaya parida!

LLUNADECARTRO ha dit...

Vatua l'olla Ros, quin greu que ens sap, ara entenc quan, aquest migdia, t'he vist entrant a un "xino" i al cap d'una estona sorties amb un parell de rellotges XXL sota el braç, suposo que per afegir un nou enfoc al negoci.
Per cert, gairebé 50 visites en un dia i més de 12 comentaris! Ja tenies raó ja, quan em vas comentar que si tocàvem el tema "consum nadalenc" ens plourien les visites. Gràcies per la idea. També he pensat que amb tanta visita podries haver aprofitat de fer propaganda de la botiga, mai se sap qui pot necessitar saber l'hora, encara que sigui amb la nova línia MauZetun.
Això també obre portes a proposar als amics comerciants que s'anunciïn a Sortidetes. El preu d'anunci seria mòdic(més econòmic que les teves còpies il•legals de DVD d'alt risc muntanyenc) i amb els guanys finançar els premis fotogràfics i d'altres concursos que s'aniran proposant des de Sortidetes, ja que l'AMPA va fluixa de possibles. Gràcies pel teu bon humor i "na zdorovie". Llustra les botes que aviat tornem a tocar muntanya.